Юлиана Методиева*Има ли пилот в самолета?Структурен или политически проблем има

...
Юлиана Методиева*Има ли пилот в самолета?Структурен или политически проблем има
Коментари Харесай

Има ли пилот в БНР - оскъдно отрази Зеленски в САЩ, но обилно се лее Волгиновият хейт срещу Украйна

Юлиана Методиева*

Има ли водач в самолета?Структурен или политически проблем има БНР? Може ли публичното радио да пусне през днешния ден вест за идната среща на Политическа партия с другите партии, която гласи: “ От групировката обявиха, че дават на другите парламентарни групи период до вечерта в четвъртък, 22 декември, за оферти за законодателна стратегия, която да е обща “(!). Това което ще се случи " през вчерашния ден " е от " Алиса в страната на чудесата ".

Българският поданик си желае новините правилни, професионални

Без финтифлюшките на останалия мейнстрийм. Нали на данъкоплатеца това му остана – БНР и Българска национална телевизия!

Редакторката Мария пуснала новината за събитие, което ще се случи вчерашния ден, е за уволнение. Но историята на радиото няма такава процедура. За недоволства и мрънкане е разкрило институцията Омбудсман. Някогашният мощен глас на радиото, Катя Лещанска, чете недоволствата на слущателите и дава отговор възпитано. Понякога обаче не дава отговор. Какъвто е случая с Вени Марковски. По-долу ще кажа защо става дума.

Всеки път

когато някаква тъпня се случи в радиото, няма последици

Някой дръпне шалтера и националният ефир спре, както стана през 2019, никой ни чул, ни видял. Кореспондентът Ангел Григоров все натъртва на Путиновата позиция даже когато към този момент тече неговата кланица в Украйна, нищо, макар стотиците митинги на слушателите. Турската посланичка се скарва на генералния шеф за, Милен Митев се свива като лозова сърма. Не пази правото на самостоятелна публицистика, което е парадокс. Добре, че будни сътрудници и АЕЖ разшумяха проблема, та нейно превъзходителство Айлин Секизкьок стана за смях.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР