Юлиан Вергов гледа на трудните ситуации в живота с насмешка.

...
Юлиан Вергов гледа на трудните ситуации в живота с насмешка.
Коментари Харесай

Юлиан Вергов проговори за скандалите и трудностите, през които премина

Юлиан Вергов гледа на сложните обстановки в живота с подигравка. Включително и на обстановката с колежката си Диана Димитрова?!

Преди време артистът бе заплетен в голям скандал, откакто Диана Димитрова го упрекна в принуждение. " Аз виждам на нещата постоянно с усмивка и подигравка, макар че не всички ме схващат ", изясни Вергов в предаването " На кафе " по Нова телевизия.

Лошото момче на родното кино признава, че не обича да си губи времето с безсмислени разногласия в обществените мрежи. " Най-често чета вести в интернет. Не показвам позициите си там интернет, а в диалози с хора. Интернет пространството се трансформира в една голяма по мащаб помийна яма, в която всеки показва отзиви. Без значение дали е подправено или не. "

Вергов най-сетне разкри ролята си в новия театър " Хага ", който демонстрира войната в Украйна от разнообразни гледни точки. Актьорът ще влезе в ролята на починалия началник на групировката " Вагнер " Евгений Пригожин.

" Винаги е хубаво нещастията да се показват с малко подигравка - споделя Вергов. - Постановката е напълно друга, тъй като е с действителни герои. Кой какво играе до момента беше огромна загадка в Народния спектакъл. Аз ще играя Пригожин, който почина по време на нашите подготовки и трябваше да променим някои неща. Ако се окаже, че е жив, още веднъж ще би трябвало да сменяме. ", написа HotNews
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР