Юлиан Нагелсман, който бе фаворит №1 за мениджърсия пост в

...
Юлиан Нагелсман, който бе фаворит №1 за мениджърсия пост в
Коментари Харесай

Нагелсман изненадващо се оттегли от битката за мениджърския пост в Челси

Юлиан Нагелсман, който бе любимец №1 за мениджърсия пост в Челси, изненадващо се е отдръпнал самичък от по-нататъшни договаряния с лондончани и към този момент не е измежду претендентите. Това заяви уважаваният италиански публицист Фабрицио Романо, който бе един от първите, оповестили уволнението на Нагелсман от Байерн (Мюнхен). Решението на германеца било дефинитивно.

В последните две седмици Нагелсман и хора от управлението на Челси организираха серия от диалози, за които се твърдеше, че се развиват позитивно, само че Романо осведоми, че в нито един миг двете страни не са били изцяло съгласни по някои основни тематики.

Още през вчерашния ден пък „ Дейли Телеграф “ излезе с информацията, че различен от спряганите за поста – Луис Енрике, също отпада от сметките откакто ползата на Челси към него е охладнял. По-рано през днешния ден „ Скай спортс “ разкри, че Венсан Компани е влезнал във финалния лист, в който е още Маурисио Почетино и още един тайнствен експерт, чието име за момента медиите на Острова към момента могат да разкрият. Всичко това значи, че сега претендентите са тъкмо трима.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР