Юли е тук, а ние копнеем за девствени плажове, много

...
Юли е тук, а ние копнеем за девствени плажове, много
Коментари Харесай

Пет известни мацки, които искаме да видим като спасителки на плажа

Юли е тук, а ние копнеем за девствени плажове, доста слънце и солена морска вода. Покрай всичко това обаче наложително желаеме да виждаме красиви русалки както във водата, по този начин и по плажната линия. Какво по-добро решение от това да си пожелаем три известни българки, като спасителки на плажа това лято. Ето кои секси дами желаеме да виждаме в оранжев бански, тичащи с буй в ръка:

Tattstoner

Татуси, доста напушен взор, разкрепостеност и супер кариера в OnlyFans! Няма какво повече да желаеме с изключение на да я забележим на плажа, да развява черни коси и да демонстрира малко секси тяло с татуси по горещия пясък. Тя ни е любимец за всеки американски сериал, тъй като считаме, че ще се впише супер, а и да не успее да ни направи изкуствено дишане уста в уста, най-малко ще извади нещо с пушеци, от което сигурно ще се почувстваме по-добре.

Виж още: Дениз Хайрула ненавиждана от три нейни приятелки! Открихме повода за хапливия ѝ език 

 Instagram

Лидия и Десита

След последното им лятно парче си ги представяме двете в комплект с по един буй в ръка по какъв начин тичат и развяват коси в горещите летни дни, подготвени да ни спасят. Лидия й се носи популярност на много миличка и сме уверени, че Наско Колев към този момент я разхожда по варненските плажове, тъй че е натрупала постоянен опит като спасителка. За Десита можем да кажем, че с тази гръдна обиколка тичането й в стеснен оранжев бански ще е същинска приятност за очите.

Виж още: В жанр Риана: Сузанита заголи бременното си коремче в Италия 

Виктория Капитанова

Руското си е съветско, а Виктория е толкоз амбициозна, че сме сигурни, че няма да се спре пред нищо, с цел да стане най-хубавата, най-известната и най-скъпо платената спасителка на плажа. Ако до момента в който се давите размахвате безценен часовник или ключове от финален модел кола, бъдете сигурни – тя освен ще ви избави, само че и ще ви убеди да й я подарите в символ на признателност.

Джулката

Кака Джулка така и така се снима единствено по бански, така и така е на първокласни почивки 24/7, така и така за нея е постоянно лято. Не виждаме за какво да не проработи спомагателен приход в Дубай или на островите, по които върви като избавя зажаднели туристи. С тези шамандури на Джулката не й е необходим буй, а вие може да се хванете където ви харесва, с цел да плувате над водата до момента в който ви избавя. Все отново е и фитнес манячка, тъй че има здрави мускули и безчет мускулести гаджета – може да разчитате, че няма да останете във водата за дълго.

Изображение: https://www.instagram.com/tattstoner/, https://www.instagram.com/dessitax/, https://www.instagram.com/djuliana_gani/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР