юКомпанията Еврохолд България АД е предприела всички възможни към момента

...
юКомпанията Еврохолд България АД е предприела всички възможни към момента
Коментари Харесай

Еврохолд функционира нормално, но прави всичко възможно да се защити в Румъния

юКомпанията " Еврохолд България " АД е подхванала всички вероятни все още оперативни и правни ограничения за отбрана ползите на акционери, кредитори и вложители.

Заявлението на компанията идва след публикуваната в края на предходната седмица информация за координирана офанзива на чиновници на застрахователния контрол в Румъния против локалното поделение на " Евроинс ". 

Всички дъщерни сдружения на холдинга оперират обикновено, написа в известието. 

" През последния регистриран интервал (към септември 2022 г.), " Еврохолд " записва най-хубавите консолидирани резултати в своята история след мощно показване както на застрахователния, по този начин и на енергийния бизнес на групата. Очакванията са тази възходяща наклонност да продължи и през идващите тримесечия. Търговията с финансови принадлежности на сдружението на Българската фондова борса и на Варшавската фондова борса ще продължи в нормалния пазарен темп ", показват от компанията. 

В края на предходната седмица " Еврохолд България " заяви за проведена офанзива против своето отделение " Евроинс Румъния ".  

В утринната търговия на Българската фондова борса акциите на " Еврохолд България " паднаха с 1,14 на 100 до 1,73 лв.. Пред година книжата на сдружението се търгуваха на равнища към 2,40 лв..

Все още не е ясно каква тъкмо е офанзивата към компанията, само че преди два дни бе обявено, че тя заплашва финансовата й непоклатимост и може да потопи целия пазар. 
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР