Южнокорейското разузнаване съобщи, че лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун

...
Южнокорейското разузнаване съобщи, че лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун
Коментари Харесай

Сеул: Ким Чен-ун планира нова среща с Доналд Тръмп

Южнокорейското разузнаване заяви, че водачът на Северна Корея Ким Чен-ун възнамерява среща с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, написа " Росийская газета ".

През декември Ким счита още веднъж да се срещне с Тръмп и по тази причина още през ноември ще бъдат възобновени договарянията на работно равнище, в това число за подготовка на идния съмит.
Ким Чен-ун е подготвен за нова среща с Доналд Тръмп От американска страна също показаха подготвеност и обявиха предпочитание срещата да стане до края на годината
Ще бъдат съгласувани главните тематики и дневният ред, заяви на конфиденциален брифинг в южнокорейския парламент шефът на националното разузнаване Со Хун, представен от депутати пред публицисти.

Директорът на южнокорейското разузнаване подчертал, че " това са единствено проекти на Ким Чен-ун ", като загатнал, че нещата може и да се трансформират.

След двете досегашни срещи сред Ким и Тръмп преди няколко седмици в Стокхолм се състояха договаряния сред КНДР и Съединени американски щати на работно ниво, само че те завършиха без резултат. След това Пхенян намерено сложи ултиматум на Вашингтон - до края на 2019 година да промени метода си и да склони на допустими за Северна Корея условия за дипломатическа договорка, припомня московският официоз.
Северна Корея желае да възобнови договарянията със Съединени американски щати за нуклеарната си стратегия Пхенян е подготвен за подробни договаряния в конюнктура, контрактувана от двете страни
Освен това съгласно разузнаването на Сеул е прекомерно евентуално преди диалога с Тръмп Ким Чен-ун още веднъж да посети Китай, както направи преди срещите си с него в Ханой и Сингапур.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР