Югозпадната Трета лига остана с 19 отбора. Скромният отбор на

...
Югозпадната Трета лига остана с 19 отбора. Скромният отбор на
Коментари Харесай

Христо Крушарски не може да издържа Рилец

Югозпадната Трета лига остана с 19 тима. Скромният тим на Рилец (Говедарци) се отхвърли от присъединяване.

Причината е тривилана - липса на финанси. Първоначално беше оповестено, че тимът ще взе участие, даже и беше избрана дата за проби на нови футболисти, напомня изданието balkanec.bg. В следствие финансовият покровител на клуба Христо Крушарски, който има същата функционалност в двукратния притежател на Купата на България Локомотив (Пловдив) се е отказал да финансира присъединяване в по-горната група. Ивестно е, че Крушарски е точно от Говедарци.

Ето формалното съобщениа на управлението на Рилец (Говедарци):

" За наше голямо страдание кастингът на 26 юли няма да може да се реализира! Поради административни проблеми, както и чисто финансови, заради невъзможността на спонсора, тимът няма да може да бъде регистриран и да влезе във " В " група (Трета лига).

Дължим голямо опрощение на всички, които към този момент се записаха и демонстрираха голям интерес към събитието! Благодарим Ви и от сърце желаем да намерите най-хубавият тим за Вас, който да Ви донесе доста триумфи в бъдеще!

Извинение и на Стойко Сакалиев и Георги Сърмов, които одобриха всичко от сърце и имаха голямото предпочитание да оказват помощ на тима!

За страдание не всичко зависи от нас! Но ние ще продължим да даваме всичко от себе си и може би един ден ще сбъднем фантазията си! ".

Първенството в Югозападната Трета лига би трябвало да започва на 8 август. Дали тази районна конкуренция ще остане единствено с 19 тима остава на БФС да реши.
 Константин Папазов след разгрома против Рилецо: Трябва да подобрим отбраната
Константин Папазов след разгрома против Рилецо: Трябва да подобрим отбраната

Наставникът търси пропуски в играта на Левски Лукойл
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР