YoutubeРазпознати са телата на основателя на ЧВК Вагнер“ Евгений Пригожин

...
YoutubeРазпознати са телата на основателя на ЧВК Вагнер“ Евгений Пригожин
Коментари Харесай

Разпознаха телата на Евгений Пригожин и Дмитрий Уткин

Youtube

Разпознати са телата на създателя на ЧВК „ Вагнер “ Евгений Пригожин и военният пълководец Дмитрий Уткин.

Това оповестява близкият до „ идеолога на Путин “ Александър Дугин тв канал „ Царьград “. Според известието в къси периоди ще бъде извършена генетична експертиза, предава g. 

Новината за случая със самолета на Пригожин и неговата крах обиколи света. Световните издания незабавно оповестиха за нея, без да дочакат публично удостоверение. 

Съобщава се и че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън е бил осведомен за злополуката на самолета, на който е бил Пригожин.

Журналистите и таблоидите събират клюки и стартират всевъзможни спорни теории. Но единствено по себе си това внимание на западните издания е образно удостоверение за това какъв брой забележителна фигура е станал създателят на ЧВК „ Вагнер “, акцентира телеграм каналът „ Рыбарь “. 

Междувременно се появиха фотоси на части от фюзелажа на самолета, открити на мястото на рухването на останките му. Интересното е, че липсват следи от поразяващи детайли по тях.

Във всеки случай, доказателствата повредите да са нанесени от зенитни ракети са очевидно недостатъмни. 

Според Росавиация самолетът Embraer-135 (ЕВМ-135BJ) принадлежи на компанията ООО „ МНТ-Аэро “, профилирана в бизнес-пътувания и е правил курс по маршрут Москва – Санкт-Петербург, на борда са били 7 пасажери и 3 члена на екипажа. 

Специалистите търсят бордовите средства за справедлив надзор за следващо разшифроване и разбор на „ черните кутии “.

Губернаторът на Тверска област Игор Руденя взе под персонален надзор въпроса със самолетната злополука, заяви пресслужбата на регионалната администрация, представена от ТАСС. 

На терен работят чиновници на правоохранителните органи и на министерството на изключителните обстановки. “Установяват се детайлности за случая, броят на починалите вследствие на злополуката на въздухоплавателното средство се прецизира “, добави пресслужбата. 

Руските незабавни служби са разкрили осем тела на мястото на злополуката, съобщи организация РИА Новости. 

Източник от висшето управление на ЧВК „ Вагнер “ е представен да споделя, че компанията има протокол за изключителни случаи като гибелта на Пригожин, само че не е прецизирал какво тъкмо ще последва. След формалното известие за гибелта му командирите на ЧВК ще излязат с видеообръщение. 

Същият източник оповестява, че е почнало заседание на командирите на частната войска. 

Междувременно в мрежата се появяват лъжливи известия за това, че формалният тв канал „ Россия-24 “ сякаш е съобщил за гибелта на Пригожин. Това е фалшив и преднамерена провокация – малкия екран само е съобщила за злополуката и за това, че има данни на борда да е бил Евгений Пригожин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР