YouTube е една от най-бързо растящите платформи в цял свят.

...
YouTube е една от най-бързо растящите платформи в цял свят.
Коментари Харесай

16 страхотни скрити функции на YouTube


YouTube е една от най-бързо растящите платформи в целия свят. И не е изненадващо, че уеб сайтът има варианти, които доста консуматори не са подозирали. Ето някои от тях. 
Ако желаете видеоклипът, който сте изпратили на другар,  да стартира от избран миг , просто докоснете бутона „ Споделяне “ (или кликнете с десен клавиш) и изберете втората алтернатива, в която можете да изберете миг, друг от началото. След това въведете часа (часове: минути: секунди), който желаете. Копирайте автоматизирано основаната връзка и я изпратете. Изпратеният от вас видеоклип ще стартира сега, в който сте избрали. Ако качвате видео  в YouTube, помогнете да отиде в горната част на листата за намиране, като добавите надписи. Използвайте бутона CC (Closed Captions).Намерете музика за вашите видеоклипове в голямата музикална библиотека на YouTube без да се постанова да плащате за авторски права. Пуснете YouTube във фонов режим на вашето мобилно устройство.  За iOS: отворете браузъра на телефона или таблета си и намерете съответния видеоклип. Пуснете клипа и натиснете бутона за „ Начало “, като браузърът остава включен, само че затворен. След това отварете Контролния център (трябва да прекарате пръст нагоре, с цел да го направите). Плъзнете наляво, с цел да преминете към втория екран. Подробностите за видеоклипа, който сте избрали в YouTube, би трябвало да се демонстрират, а по-късно просто докоснете Play, с цел да продължите да слушате видеоклипа във фонов режим. За Android трикът е съвсем същият.  Стартирайте браузъра си на своя смарт телефон или таблет и намерете стремежи клип в YouTube. След това изберете менюто " Настройки " в горния десен ъгъл и докоснете „ Заявка за настолния сайт/Request desktop site ”. След това пуснете клипа в YouTube и докоснете бутона „ Начало “, с цел да се върнете на началния екран.Ако сте угрижен родител и не желаете децата ви да сърфират из уеб страницата без контрол, просто им дайте детската версия.Контролирайте историята на гледанията си, като употребявате секцията „ История “ на страницата. Можете да изберете " Изчистване на историята ", с цел да изтриете безусловно всичко досега или, " Пауза на историята ", с цел да не бъде записвана бъдещата ви история или просто да натиснете X до всеки клип, който желаете да изтриете от историята поотделно.
А в този момент е време за някои чисто и просто занимателни трикове.
Например, напишете use the force luke („ Използвай Силата, Люк “) в лентата и кликнете върху бутона за търсене, с цел да видите по какъв начин дисплеят се движи.Въведете фразата " do the harlem shake ", с цел да видите по какъв начин клиповете танцуват.Искате да измененията визията на YouTube по сходство на Netflix? Променете връзката към www.youtube.com/leanback. Насладете се!Искате да разберете каква музика звучи във видеоклипа? Отидете на Mooma.sh, копирайте видео връзката в лентата за търсене и вижте кое е парчето.Искате да видите някой бърз кадър по-внимателно? Натиснете и задръжте бутона за период на клавиатурата, с цел да възпроизведете видеоклипа при забавено придвижване.Помните ли играта „ змия “? Можете да я играете в YouTube, като задържите стралката наляво или надясно, до момента в който видеоклипът е на пауза. След това натиснете стрелката нагоре, с цел да започнете играта.Ако желаете даден клип да се повтаря, използвайте YouTubeRepeater.Добавете " gif " в YouTube в URL адреса, с цел да извършите GIF от всеки клип. Ще се отвори уебсайт, в който можете да изберете мечтаните фрагменти и дълготрайност.
А за десерт, дано напомним някои шорткътове:

    К = пауза или пускане
    J = 10 секунди обратно
    L = 10 секунди напред
    M = изключване на звука
   0 = връщане при започване на видеото
    Числата от 1 до 9 = напредване сред 10% и 90% от времетраенето на видеото.
    " + " = Увеличаване
    " - " = Смаляване
Използвайте клавиша Tab, клавишите със стрелки и Enter, с цел да навигирате елементарно из целия клип.

 

obekti.bg

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР