Йордан Цонев беше най-адекватен в „Панорама“. Компетентен и циничен, но

...
Йордан Цонев беше най-адекватен в „Панорама“. Компетентен и циничен, но
Коментари Харесай

Дачков: Най-добре коалиция ГЕРБ-БСП-ДПС! Кирил Петков много иска да е новият Пеевски, но е лека кавалерия

Йордан Цонев беше най-адекватен в „ Панорама “. Компетентен и безсрамен, само че не по-циничен от Кирил Петков, тъй като не морализаторства. Това разяснява журналистът Явор Дачков за снощния избирателен спор по националната телевизия, който ПИК отрази.

“Кирил Петков доста желае да е новия Пеевски, само че няма потенциал – лека конница.

В последните 30 години говоренето против корупцията е толкоз изтъркано от приложимост средство, с цел да влезеш в корупционната игра, че са задоволителни две минути, с цел да стане ясна тази банална цел”, установи още Дачков.

Според журналиста Кирил Петков е засегнатост за интелигентността. “Той приказва цялостни нелепости и наподобява няма никакво разбиране от ръководство и политика. Смята, че като каже няколко банални и явни неща те ще станат от единствено себе си, единствено тъй като ги е изрекъл и му минават през мозъка.

Ще излъже по-претенциозната част от публиката, която към този момент не е и толкоз многочислена – време е и умните и красивите да се литнат, откакто чалгаджиите го направиха през лятото.

За мен от този спор стана ясно, че е най-добре ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да създадат управническа коалиция и да се завършва с тези драматизации. Който мисли, че управническата опция е лесна работа да огледа Стойчо Кацаров и злополуката, която се разпростира пред очите ни и която той провокира с най-хубави планове и тотална некомпетентност”, безапелационен е Дачков.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР