Йордан ТерзийскиГолямото противоречие е, че всички партии казват, че трябва

...
Йордан ТерзийскиГолямото противоречие е, че всички партии казват, че трябва
Коментари Харесай

Йордан Терзийски, ПП: ГЕРБ нямаха реален план, след като свалиха правителството „Петков“

Йордан Терзийски„ Голямото несъгласие е, че всички партии споделят, че би трябвало да има консенсус, разговор и да се работи за национални цели. Когато обаче тъкмо целите, към които оптимално доста партии могат да се обединят, са сложени на масата, част от тях изобщо не идват на договарянията, а другите си намират официални учредения да не поддържат декларацията “.
Това сподели националният представител от „ Продължаваме промяната “ Йордан Терзийски в изявление за ДЕБАТИ.

Думите му пристигнаха във връзка с днешната поръчка на водача на „ Българки напредък “, че партията му няма да поддържа декларацията на Политическа партия.

Декларацията на Политическа партия пък съдържа цели на вероятно ръководство. От групировката целят да употребяват гласуването за нея като лакмус, който да покаже дали има воля за държавно управление измежду депутатите, или е редно да върне мандата.
„ Видяхме, че ГЕРБ нямаха действителен проект, откакто смъкнаха държавното управление „ Петков “. Видяхме, че не съумяха да осъществят последните четири мандата, които получиха. ГЕРБ явно нямат концепция за ръководство, не знаят по какъв начин да ръководят тази страна.Всички, които ще гласоподават срещу декларацията ни, би трябвало да дадат пояснение какъв по-работещ модел от този, който ние предлагаме сега, могат да предложат те “.
Какви са предстоящият му по какъв начин ще протече гласуването на декларацията на Политическа партия и кои са най-важните задания, посочени в нея, четете цялото изявление на следващия ден на ДЕБАТИ.БГ…
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР