Йордан Лечков се превърна в един от основните говорители на

...
Йордан Лечков се превърна в един от основните говорители на
Коментари Харесай

Лечков: В тоалетните на НДК се раздаваха пари от човек от Средна България

Йордан Лечков се трансформира в един от главните представители на Българския футболен съюз преди, по време и след изключителния Конгрес за избор на ново управление, само че последното му изявление сигурно провокира най-вече страсти, тъй като е тежко обвиняване в предложение на рушвет.

„ Разбира се, раздаваха се пари. И то не преди, а по време на самия Конгрес - вътре в зала 1 на НДК. Не, това не бяха Бербатов, Стилиян и Мартин, тъй като те първо - са стиснати, и второ - би трябвало да получат позволение от дамите си. Един човек обаче, който стои в сянка и е от Средна България, беше деен. Срамна работа беше. Срамна! По време на вота ви е бедна фантазията, какво се случи в тоалетните на зала 1 на НДК “, сподели Лечков пред „ Блиц “, представен от Gong.

Той не пожела да уточни името на въпросния „ покупател на гласове “, само че вместо това изрази подозрение, за какво Димитър Бербатов и сътрудниците му не са поискали да вкарат хора в Изпълкома, откакто са получили 230 гласа поддръжка. Лечков ги посъветва „ да се учат да ръководят “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР