Йонислав Йотов - Тото продължава да копае дъното с всяка

...
Йонислав Йотов - Тото продължава да копае дъното с всяка
Коментари Харесай

Нови разкрития за Тото

Йонислав Йотов - Тото продължава да копае дъното с всяка последваща крачка, с която се пробва да се оневини около абсурда с Тити Папазов. Той пусна абсурден клип от пандиза, с който се опита дам се изкара жертва и неуместен за " демократичното общество ". 

Истината се оказа друга и за следващ път Тото бе хванат в нагла машинация и си завоюва още повече хейт. Въпросното видео се оказа копирано едно към едно от американски влогър. 

Напористият реализатор очевидно много подценява българския народ и почитателите си, откакто е решил, че може да открадне клип на толкоз значима обществена тематика и ще остане това в загадка, а той същински воин. 

Кражбата му незабавно бе забелязана и оповестена, а той се принуди да изтрие и този видеоклип от канала си, в който по този начин или другояче има към този момент единствено един клип - този, в който се извинява за присъединяване на Тити Папазов в подкаста му и историята, на която се хили като магаре. 



Новото видео демонстрира по какъв начин Йотов седи с оранжев гащеризон, напомнящ на американските затворнически униформи, в стая като килия. На вратата ѝ се появява надпис " Cancelled ", а оттова стартира и " беседата " на Тото за това какво съставлява културата на изключването на известни персони поради техни несъответстващи действия - и за какво те трябва да бъдат признати назад в обществото, веднага като се извинят, както направи той.

Ето го видеото на американския влогър: 

Кражбата на Тото бе хванаха от влогъра Любомир Жечев, който го изобличи пред почитателите му и тези, които към момента имат вяра на лъжете и машинациите на Тото. 13-минутният клип на Йотов е съвсем буквално копие на американски видеоклип в YouTube от 2022 година, озаглавен " How Cancel Culture Destroyed an Entire Generation ".

Не просто тематиката е същата - структурата е същата, цели пасажи от текста на Тото са копирани буквално, както и някои елементи от видеопокритието. Разликата сред българския и американския клип е в това, че Тото е основният воин в ролята си на " наказания " - и взема наготово защита, основана напълно върху американския културен подтекст.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР