Йоанна Петрова не пропусна да се похвали в профила си

...
Йоанна Петрова не пропусна да се похвали в профила си
Коментари Харесай

Бялото возило е на мода: Йоанна Петрова се сдоби с луксозен джип

Йоанна Петрова не пропусна да се похвали в профила си в Instagram с новата си облага, за която стотици почитатели ще ѝ завидят. Кукленската влогърка се е сдобила с нов първокласен бял джип, който е едно същинско украшение.

Виж още: Понякога не знаеш какъв брой си мощен! Диона излезе от болничното заведение, заприказва за Бог и ориста

" През 2015 година, по време на ревю в ИЕЦ, бях едно от лицата на Moto-Pfohe и ме сложиха на щанда на Range Rover. Тогава се допрях за първи път до Evoque. Това беше първата кола, която привличаше вниманието ми въобще някога… знаех всяка една детайлност за нея и си споделях, че един ден ще си я купя безусловно същата! В особено видео ще ви опиша в детайли цялата история и удовлетворението, което човек изпитва, когато реализира една своя далечна цел. И напълно не става въпрос за материалната част – колата. Тя е единствено физическото въплъщение на задачите, труда, опциите, които крие човек… Колко надалеч може да стигне и по какъв начин може да реализира всичко, което пожелае… стига да не си слага ограничавания. Като един " златен " орден, с който си казваш " Успях самичък да стигна дотук! " " - добави тя под фрагментите в обществената мрежа.

Виж още: Скрит гений се оказа: Григор Димитров сподели новото спортно занимание

Явно белите коли са доста съвременни сега. Алекс Петканова също преди броени дни се снабди с бял джип.

Йоанна показа две фотоси – една с нейния нов джип и една от 2015, когато просто стои до изложен подобен – безусловно същият. Явно добре се развива животът на русото Барби щом може да си го разреши на тези години. 

Изображение: https://www.instagram.com/yoanna_petrova94/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР