Йоан Рилски Чудотвореце духовник, най-известният български светец и отшелник, закрилник

...
Йоан Рилски Чудотвореце духовник, най-известният български светец и отшелник, закрилник
Коментари Харесай

Д-р Васислав Петров: Честит празник на лекарите в МБАЛ Д-р Иван Селимински- Сливен! 

Йоан Рилски Чудотвореце свещеник, най-известният български светец и аскет, покровител на народа ни и определен за настойник на българския доктор.

Изпълнителният шеф на МБАЛ " Д-р Иван Селимински " -Сливен - доктор Васислав Петров, поздравява лекарите в болничното заведение с днешния празник:

" Уважаеми сътрудници, позволете ми да се обърна към вас на днешния свят за църквата ни ден и доста специфичен празник за нас, лекарите. За мен е чест, че в нашата болница работят експерти като вас и уважавани от пациентите си лекари. Благодаря ви, че сме дружно в щастливи и сложни моменти, че с отдадеността си към специалността поставяте лечебното ни заведение на равнището, на което е сега.

Хилядите излекувани заболели и избавени животи си костват всяка безсънна нощ, всяка напрегната минута и обстановка. Преминаваме през провокации, през непредвидени трудности и като че ли те ни вършат по-силни и единни. Заслужавате уважението на пациентите, тъй като вършиме всичко по силите си в името на здравето и живота.

Пожелавам ви доста здраве и професионална задоволеност, резистентност и религия, благополучие и благоденствие. Благодаря на вашите близки за поддръжката, която ви оказват и одобряват почтено хуманната ви задача! "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР