Yettel - новият бранд на PPF Telecom Group, стартира официално

...
Yettel - новият бранд на PPF Telecom Group, стартира официално
Коментари Харесай

Yettel стартира официално днес

Yettel - новият бранд на PPF Telecom Group, започва публично през днешния ден.

Създаден на база задълбочени пазарни изследвания за потребителските показа, Yettel е бранд, насочен към бъдещето, който възприема най-новите трендове и регистрира възходящата роля на технологиите в живота ни.

„ Отношенията ни с технологиите се трансформираха. Днес да си онлайн е наложително и нашите клиенти чакат да им помогнем да употребяват технологиите, с цел да балансират значимите за тях неща. Искаме да вдъхновим потребителите да се стремят към този баланс в живота, като предлагаме артикули и услуги, които поддържат тази огромна упоритост “, сподели Марек Слачик, изпълнителен шеф на телекомуникационния, медиен и софтуерен бизнес на PPF Telecom Group за Централна и Източна Европа.

Yettel е телекомуникационен бранд, основан, с цел да помогне на клиентите да балансират софтуерните и телекомуникационните си потребности с метода си на живот.

„ След осемте прелестни години под марката Теленор, имаме отговорност към нашите клиенти да им оказваме помощ да се оправят с непрекъснато възходящите условия от света на технологиите”, сподели Джейсън Кинг, основен изпълнителен шеф на Yettel България.

„ Като водач в областта на безжичните технологии и оттатък тях, Yettel е съвременен бранд, който е фокусиран към клиентите, дигитализацията и нововъведенията. Нашата упоритост е да оказваме помощ на потребителите да реализират баланс в връзките си с технологиите. Убеден съм, че ще продължим да задаваме трендовете и да изпреварваме събитията. “



„ Стремим се да вграждаме новаторски решения при правенето на нашите оферти, артикули и технологии, с цел да помогнем на клиентите да реализират по-добър баланс. Като едно от първите ни оферти с новия бранд през днешния ден стартираме неповторимата за българския пазар Тийн цена, която обезпечава на родителите успокоение и в същото време дава съответно цифрово прекарване на младежите. През идващите месеци ще представим още артикули и услуги в поддръжка на уравновесения метод на живот “, съобщи Богдан Узелац, основен търговски шеф на Yettel Bulgaria.

Новата Тийн цена на Yettel за 25.99 лева е с включена услуга „ Онлайн отбрана “ за целия период на контракта, за спокойствието на родителите и отбрана на децата им от влизане в подозрителни уеб страници и неуместно цифрово наличие.

Услугата защищава потребителите от вируси и злотворен програмен продукт, до момента в който сърфират в мрежата на Yettel, отличена с четири поредни документа Best in Test от самостоятелната организация umlaut, която дефинира златния стандарт в бранша.

Тарифата се предлага в пакет с хиляди мегабайти за чат услуги, обществени медии, стрийминг на музика и видео. Тийн цената за 25.99 лева включва и достъп до новаторската просветителна платформа iZZI за 24 месеца.

Всички тарифни проекти на Yettel за транспорт на данни и мобилни услуги включват 5G достъп без в допълнение възнаграждение. Офертата идва с извънредни оферти за 5G смарт телефони, които започват от единствено 5.99 лева на месец.



Като част от ребрандирането Yettel Bulgaria започва новия си уеб страница (Yettel.bg), ново мобилно приложение, както и нов дизайн на цифровите си и обществени медийни канали.

През идващите години Yettel ще извърши цялостно ребрандиране на магазините си в страната, като стартира последователно с обособени ребрандирани обекти, които още от през днешния ден ще посрещнат клиентите.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР