Yettel, новият бранд на PPF Telecom Group, отбелязва старта на

...
Yettel, новият бранд на PPF Telecom Group, отбелязва старта на
Коментари Харесай

Yettel предоставя неограничени мегабайти за всички свои клиенти

Yettel, новият бранд на PPF Telecom Group, отбелязва старта на новата си еднаквост със специфичен подарък за своите клиенти. Поетапно до края на месец март всички частни и бизнес клиенти на абонаментен проект ще могат да се насладят на оптимално мобилно преживяване с неограничени мегабайти в мрежата на Yettel за интервал от една седмица, оповестяват от телекома.

Всяка седмица неограничените мегабайти ще бъдат предоставяни на друга група клиенти на Yettel, тъй че в границите на месеца всички клиенти ще имат опция да се забавляват и насладят на мрежата на телекома.

Клиентите ще получат SMS, който ги уведомява по кое време могат да започват седмицата с неограничените мегабайти. Бонусът се задейства през приложението Yettel Bulgaria.

5G мрежата на Yettel публично започва през 2021 година, като компанията направи портфолиото си от 5G артикули и услуги налични за всички консуматори без в допълнение възнаграждение. Така Yettel обезпечава на клиентите си първокласно преживяване с мрежа и услуги, които им оказват помощ да се оправят с непрекъснато възходящите условия от света на технологиите и да се възползват от тях, с цел да балансират значимите за тях неща в живота.

Мрежата на Yettel е отличена с четири следващи документа Best in Test от интернационалната самостоятелна организация umlaut, определяща златния стандарт в промишлеността за качество на мобилни мрежи.

Повече информация за всички настоящи предложения и налични устройства можете да откриете на уеб страницата на оператора.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР