Явор Бахаров сервира свински уши по африкански След като снощи

...
Явор Бахаров сервира свински уши по африкански След като снощи
Коментари Харесай

Никой досега не беше се излагал толкова в Черешката на тортата

Явор Бахаров сервира свински уши по африкански

След като нощес приключи вечерята на Явор Бахаров в Черешката последваха и оценките на гостите. Актьорът се оправи ужасяващо в кухнята, като сервира свински уши по африкански.

Единствен Тома Здравков му даде оптималния брой точки – 10. Руската женщина Капитонова го оцени с деветка, с осмица награди сътрудника си Мария Статулова, а националната певица Мона му даде седем. Като се обоснова за ниската си оценка, че разкрила не 1, а 2 косъма в храната.

Колкото и да пресмятаме резултата на Бахаров е 34 точки. Само, че от екипа на кулинарното шоу неизвестно по какъв начин са ги сметнали и освен оповестиха, само че дори и изписаха, че Явор ма 36. А това е с две единици повече, в сравнение с в реалност получи.

Такава съществена неточност се случва за първи път в кулинарното предаване и за феновете, които незабавно сметнаха резултата и не стана ясно на какво се дължи този гаф.

Кой в действителност не може да счита и за какво редакторите на „ Черешката ” не видяха грешката, макар. че шоуто е на запис, а не онлайн, недоволства публиката в обществената мрежа и го излъчиха по този начин.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР