Явно само когато Румен Радев победи, само тогава са били

...
Явно само когато Румен Радев победи, само тогава са били
Коментари Харесай

Бойко Борисов за президента: Само когато Радев победи, изборите са били честни

„ Явно единствено когато Румен Радев победи, единствено тогава са били почтени изборите “. Така министър председателят Бойко Борисов разяснява концепцията на президента да свика представители на всички партии, органите на реда и управлението на ЦИК, с цел да обсъдят големия по думите му брой недействителни бюлетини и сигнали за нередности.
„ Един мъж, обкръжен с Корнелия Нинова, Мая Манолова, Татяна Дончева, Елена Йончева, Весела Коледа… Те го ошашавиха този човек. Трябва да сме снизходителни, аз просто не му изпитвам завист. Това е знамение към него “, добави Борисов, като окачестви думите на президента като политическа пропаганда в деня на изборите. „ Хубаво е да приказваш за господство на закона, само че непрестанно да нарушаваш законите? “, съобщи още министър председателят, като посочи, че се изрича и като водач на партия, участваща в изборите. „ Радев на коя партия е началник и не е ли еднообразно далечен? “, попита Борисов, след което реши да приключи изявлението. „ Щом считате, че пропагандирам, завършвам “, обърна се той към публицистите.
Все отново Бойко Борисов се съгласи да приказва пред медиите по случая с изявлението на френския министър председател Еманюел Макрон. „ Както ние сме се изказвали за някои френски квартали, в които с изключение на със жандармерия с друго не се влиза, за Марсилската мафия, по този начин и Макрон желае да се изкаже за български жители, които са правили неприятни неща в чужбина, да вземем за пример източването на кредитните карти, трафика на дами, че в Европа живеят доста неприятни хора – и французи, и българи, и немци, и всевъзможни. Едни кротки хора мигранти, които са влизали там, ние се отнасяме с тях като с най-големите врагове. Това е желал да каже. Чухме се незабавно, поправихме се, разчитаме на Франция за поддръжка за чакалнята на Еврозоната “, съобщи Борисов. Той напомни поддръжката на Еманюел Макрон за номинацията на Кристалина Георгиева за шеф на Международния валутен фонд. Премиерът удостовери, че страната ни ще изпрати протестна нота. „ Случва се, не е хубаво, възприел е, че е неверно изтълкувано и в скоро време ще имаме срещи и ще го каже “, добави Борисов, като изрази вяра, че френският президент ще ни се „ издължи “ за Шенген, за пакета за транспортните служащи и за Еврозоната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР