Явно продължава да бъде най-романтичната сцена за влюбените двойки, дори

...
Явно продължава да бъде най-романтичната сцена за влюбените двойки, дори
Коментари Харесай

Какво облече Шарлот Казираги за втората си сватба?

Явно продължава да бъде най-романтичната сцена за влюбените двойки, даже и за холивудските звезди. През миналия уикенд не една, а три сватби приковаха вниманието освен на светските, само че и на модните редактори. И за трите двойки това беше второ публично празненство.
               
on Jun 29, 2019 at 7:39am PDT

След като Зоуи Кравиц избра къщата на татко си в Париж, с цел да каже „ да “ за повторно на Карл Глусман (двамата се ожениха скрито през май),  (които пък изненадващо се венчаха в Лас Вегас) в този момент подариха охолно празненство на околните си в Chateau de Tourreau в Южна Франция. И на двете церемонии участваха доста известни лица, техни другари, близки и сътрудници.
               
on Jun 22, 2019 at 11:46am PDT

Втора женитба подвигнаха и, които единствено преди месец си споделиха „ да “ в стеснен кръг в Двореца в Монако. Този път принцесата и филмовият продуцент избраха Южна Франция, като още веднъж избраха дребна и елегантна гала.

В първия си брачен уикенд Шарлот Казираги сподели две разнообразни рокли, първата беше дело на Saint Laurent, въодушевена от тоалета, с който е била баба й Грейс Кели на гражданската гала с принц Рение през 1956 година. По-късно Шарлот се появи с едно от нейните огърлици на Cartier и с втората си рокля, за която се беше доверила на друга именита фешън къща –. Този път обаче тя избра красива бяла рокля на Giambattista Valli Haute Couture, напомняйки още веднъж за изискаността на своята баба.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР