Явно Надето е минала през редица пластични и козметични процедури,

...
Явно Надето е минала през редица пластични и козметични процедури,
Коментари Харесай

Ето я Надя от Ергенът 3 преди пластичните операции

Явно Надето е предходна през редица пластични и козметични процедури, с които да се добере до мечтаната визия. Надежда се спряга като една от любимките на Алек Манолов, само че най-после той се отхвърля и си потегля без жена от формата.
Реклама
Тя е майка на 9-годишно момченце и с изключение на, че е художник, тя е и професионален гримьор, а свободното си време прекарва във фитнес залата. Преди няколко години тя не е била толкоз хубава и е предходна най-малко през пет пластични интервенции. Най-ярката смяна на Вишева е в носа. Днес той е дребен, сладостен и щръкнал, което се реализира най-малко с две ринопластики като имаме поради същинския й нос, написа Блиц.
Реклама
Фотоси от сватбата й с гърка, който е и татко на сина й, се появиха в нета и втрещиха всички. Реално преди години Надежда наподобява с години по-възрастна, в сравнение с е в този момент. Видно е, че в лицето й са поставяни и пресни филъри и може би малко преди формата, тъй като преди кожата й е изглеждала доста по-увехнала и отпусната. Устните й също са завършени, само че това, за което можем да я поздравим, е фактът, че Надежда не е прекалила с нищо и действително, в случай че не я познаваме отпреди, няма и да се сетим, че има пластики.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР