Явно Крисия Тодорова няма да е част от екипа на

...
Явно Крисия Тодорова няма да е част от екипа на
Коментари Харесай

Крисия Тодорова заби нож в гърба на Слави и Ку-Ку Бенд

Явно Крисия Тодорова няма да е част от екипа на новата телевизия на Слави Трифонов. За проблеми сред дребната певица и шоумена се тръби от много време и май всички клюки ще се окажат истина.

Талантливата певица освен няма да бъде с към този момент някогашния си шеф, само че реши да му забие и нож в гърба. Със сигурност Слави няма да елементарни това изменничество и като нищо в бъдеше да търси възмездие.

Носи се слух, че Крисия е един от тайните участници в „ Маскираният артист “. Тя се крие зад маската на Гарвана и бързо се трансформира в обичан облик на феновете. Досега самоличността на гарвана бе забулена в тайнственост, само че се промъкна мълва, че Крисия е била шута на Слави и е подписала контракт с неговия максимален съперник Маги Халваджиян.

Трифонов и Халваджиян от години водят открита война, а несъгласията им стигнаха даже до съда. Маги приюти всички избягали от шоумена артисти и артисти. Припомняме, че Виктор Калев бе жури в „ Като две капки вода “, Алекс Раева е водеща на „ Х Фактор “, Деси Добрева бе участник в псоледния сезон на имитаторското шоу и се спряга за подобен и в „ Маскираният артист “. Крисия обаче е удар под кръста и всички фенове чакат с неспокойствие разкриването на самоличността на Гарвана, с цел да схванат дали в реалност Тодорова е посмяла да аргументи това изменничество на Слави. Инфо: блиц

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР