Явни и тайни опасности по републиканския път Ботевград-Литаково-Ребърково. Участъкът е

...
Явни и тайни опасности по републиканския път Ботевград-Литаково-Ребърково. Участъкът е
Коментари Харесай

Замразиха ремонта на опасен републикански път

Явни и секрети рискове по републиканския път Ботевград-Литаково-Ребърково. Участъкът е в положение на замразен ремонт, само че е и единственият, водещ до десетки обитаеми места. Трасето не е обезопасено, алармираха локални хора.

Мостовете са без парапети , по пътя има и открити шахти, в които могат да пропаднат пешеходци и коли. Проблем ще бъде и зимното разчистване, поради отводнителните шахти, които са надигнати над равнището на асфалта, съобщи.

Заради незавършеното асфалтиране на сектора хората постоянно пукат гуми и изкривяват джантите на колите си. Казват, че в случай че повикаш полиция, им пишат актове за несъобразена с пътната конюнктура скорост.

Дамян Маринов, който е зам.-председател на Общинския съвет на Ботевград, изясни, че общината неведнъж е алармирала АПИ , само че акцентира, че нямат никакъв механизъм за надзор на компанията реализатор.

Пътят публично е в ремонт , само че все пак е наложително придвижването по него да е с винетка, напомни Диана Русинова от Европейски център за транспортни политики.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР