Явлението Георги Господинов накара България да се гордее, много хора

...
Явлението Георги Господинов накара България да се гордее, много хора
Коментари Харесай

Як хейт по Георги Господинов от завистливците Дачков, Сидеров, Максим Генчев, Богомил Бонев и Евгени Минчев

Явлението Георги Господинов накара България да се гордее, доста хора не сдържаха сълзите си от наслада. Писателят сплоти по-добрата част от нацията на вчерашния празник на буквите - 24 май, откакто завоюва интернационалната литературна премия " Букър ", сравнима с Оскарите. Присъдена в жестока конкуренция за романа " Времеубежище ". Господинов си подели оценката с Анжела Родел, която преведе книгата на британски.

За страдание имаше и за следващ път отрицателни реакции от известни персони в социалките. Това са нормалните обвинени Явор Дачков, Волен Сидеров, Евгени Минчев, Богомил Бонев и Максим Генчев.

" Оскар за Грозев, Букър за Господинов и остана единствено Еми за Манол генератора. Май Букър 23 е стигнал равнището на Оскар 23. Само сноби и тъпаци се възторгват ", написа някогашният вътрешен министър Богомил Бонев.

" Нивото на Гошо Времеубежището е: " кораба Радецки " дебаркира на езерото " Ариана ". Убеден съм, че британската премия е присъдена на Анджела Родел. Тя е родила нещо " наградообразно от това постно автоинтервю на Гошето от Ариана ", написа режисьорът Максим Генчев.

" В деня на българската книжовност, кметът на София, президентът и всички тв студиа акцентираха като горделивост номер 1 някаква британска премия, давана по принцип за РОМАН НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК, присъдена тия дни на български създател.

Попитах всякакви хора, британската книжовност ли честваме, или българската от 9 век, когато е нямало британска. На днешната празнична дата написах няколко пародийни послания към познати живи интелектуалци и фейсбукчатове. Предложих 24 май да стане ден на Гошо Господинов, а мегаломанските, руски, путински скулптури на някакви си Кирил и Методий да бъдат отстранени и пренесени в музея на социалистическото изкуство – правени са през 1957 г, представяте ли си! На тяхно място Чапа да извая фигурата на гения Господинов. ", дебелашки реди проваленият политик Сидеров.

Евгени Минчев не изрича свое мнение, а споделя поста на Сидеров.

Ние няма какво да прибавим с изключение на да цитираме Елин Пелин, който споделя " Ако в България се роди талант, то това ще бъде геният на завистта ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР