Ястие за вкъщи се чувства като много необходима награда след

...
Ястие за вкъщи се чувства като много необходима награда след
Коментари Харесай

Рецептата за женска пица за бавно готвене с дълбоко готвене кара хората да впечатляват

Ястие за у дома се усеща като доста нужна премия след изморителна седмица, само че една жена показа по какъв начин можете да спестите вашите пени с този елементарен адрес - рецепта за домашна пица.

Опитната готвачка Мисти накара хората да поразят с гениалния си трик за това по какъв начин да направи дълбока пица от нейната кухня – и това, което изненада доста хора, беше фактът, че тя употребява мудна готварска печка вместо елементарна фурна.

Във видеоклип, споделен в нейния акаунт в TikTok @mistieknight, се вижда по какъв начин основателят на наличие тъпче тестото за пица вътре в кухненския апарат и навива страните, с цел да направи дълбокото ядене смачкано, както и да прибавя топингите по неин избор. Тя прибавя сос за пица, сирене, червен и зелен пипер, червен лук, гъби и пуешко за меснат привкус.

Мисти разкри, че е купила авансово приготвено тесто, с цел да спести време за подготвяне на рецептата. Тя сподели: „ Просто употребявам сос в буркани и авансово приготвеното тесто, тъй като ви демонстрирам лесна ве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР