Ясновидката Ванга не само предсказваше събития и съдби на конкретни

...
Ясновидката Ванга не само предсказваше събития и съдби на конкретни
Коментари Харесай

Под кой зодиакален знак са родени перфектните хора според пророчицата Ванга

Ясновидката Ванга освен предсказваше събития и ориси на съответни хора, само че и споделяше отличителните черти на всяка зодия. Тя обаче превъзнася един знак повече от другите и нееднократно го назовава най-хубавия във всеки смисъл.

Ванга назовава тази зодия въплъщение на реда и чистотата, здравия разсъдък и съвършенството , както на физическо, по този начин и на духовно равнище. И всичко това се отнася за представителите на знака Дева. Те се стремят да създадат света към тях съвършен и всяка неразбория може да им аргументи съвсем физическа болежка.
Според Ванга природата е възнаградила представителите на тази зодия да виждат всички дефекти, които незабавно желаят да поправят и подредят. Силната им страна е желанието за съвършенство във всичко. Те подхождат към всички проблеми с отговорност, даже и да е нещо нищожно.

Ако не познавате Девите, тогава първоначално те може да ви се сторят студени, само че вътре в тях живее чувствена и уязвима природа. Факт е, че те не желаят да демонстрират същинските си усеща и прекарвания обществено, по тази причина държат всичко в себе си. Но все пак те са в положение да се съберат за момент и да преодолеят всевъзможни трудности.

Ванга сподели още, че Девите в живота наподобяват напълно разнообразни, като че ли няма нищо общо сред тях. Все отново има една линия, която ги сплотява – родените под този знак постоянно слушат логиката и разсъдъка, а не възприятията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР