Ясновидката Николета Йорданова е доказан феномен със силата на своите

...
Ясновидката Николета Йорданова е доказан феномен със силата на своите
Коментари Харесай

Николета Йорданова от „Ясновидци“: Уроки се махат с намокрена метла

Ясновидката Николета Йорданова е потвърден феномен със силата на своите качества, с точността на прогнозите и умеенето си да оказва помощ на хората. Тя е от Червен бряг и живее там до през днешния ден. Николета умее да планува бъдещето, да покаже разрешението на любовни и фамилни проблеми.
Името ѝ стана известно по време на присъединяване ѝ в телевизионното риалити „ Ясновидци ”. В един от епизодите на шоуто тя отгатна живота и мъченията, които е претърпяла затворената в либийския затвор здравна сестра Валя Червеняшка, а също по този начин се оправи сполучливо и с редица други задания.
Николета е на мнение, че безусловно всеки може да бъде застигнат от магията и застраховани няма. Според нея най-силна е майчината клетва, от която човек мъчно може да се избави. Тя си изяснява взрива на тъмните ритуали у нас с насъбраната експанзия у българите.

„ Когато си нападателен, изкарваш най-вече отрицателна сила. Тогава човек прави нещо като проклинание, без даже да го осъзнава – да ти се случи това и това… И другият, в случай че го гледа в очите, незабавно го хваща. Ще мине време и тези неща в действителност ще се случат. Аз в миг на експанзия заклевам щерка си по следния метод: да си здрава, щастлива и сполучлива. Знам по какъв начин да ги обърна нещата и сега тя е шеф промяна в едно от огромните казина в София “, споделя ясновидката. По нейни думи, когато чуем някой да ни кълне, не трябва да го гледаме право в очите, а да бягаме надалеч и да се обърнем с тил към него, представяйки си, че зад нас има огледало.

„ Това се прави, с цел да може клетвите да не стигнат теб, а да се върнат при този, който ги изрича. Но би трябвало да си го представиш, другояче си вътре “, безапелационна е Йорданова. Тя има и собствен потвърден способ, с който можем да се предпазим от неприятни очи и уроки. Всички, които усещат признаците на непознатото въздействие върху себе си като изнемощялост, главоболие, гадене, несполуки, безпричинна отмалялост и боязън, Николета приканва да вземат една намокрена метла и през бравата на входната врата на жилището си да я изтръскат.
„ С водата, която пада, да измият лицето на урочасания. Това обаче оказва помощ за миг “, изяснява ясновидката. При по-сериозни случаи тя поучава да се вършат самостоятелни амулети, в които се вграждали специфични неща, създаващи енергийна отбрана. Само те можели непрекъснато да ни защищават от отрицателно въздействие на хора, които желаят да ни омагьосат или урочасат.
Инфо: ретро


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР