Ясновидецът Божидар Караджов е родом от Варна и е официално

...
Ясновидецът Божидар Караджов е родом от Варна и е официално
Коментари Харесай

Ясновидецът Божидар Караджов: На Борисов му е заложено да бъде президент!

Ясновидецът Божидар Караджов е родом от Варна и е публично вписан в международната книга с пророци. Има приключено висше обучение – магистратура по логика на психиката в Пловдивския университет и бакалавърска степен – стопанска система, в Стопанската академия в Свищов. Сам споделя, че има необикновена заложба от дете, само че дали тя е подарък свише, отговорност или съпричастност с болката и щастието на близките, е въпрос на позиция. Не е изпадал в кома, нито е претърпявал злополуки. Родил се е със способността да прониква във времето и да черпи познания от канали, недостъпни за множеството хора. От повече от 15 години прави пророчества, огромна част от които се сбъдват, написа " Ретро ".

Преди дни Караджов направи своята прогноза за политическото бъдеще на България. " След юли ще има предварителни избори. Бойко Борисов няма да има късмет за трети път да стане министър председател, само че му е заложено да стане президент ", разяснява Караджов.

Според него България ще тръгне напред, когато стартира да я ръководи жена. Но това няма да бъде Мария Габриел.

" Тази година ще продължат земетресенията в Турция. Гърция също ще бъде разлюляна, само че тъй като там строителството е ниско, няма да има огромни вреди. Тези земетресения ще бъдат усетени в България, само че няма заплаха за популацията. Пожарите, които гърците ще видят обаче, ще са злополучие, което планетата не помни. Тази година Щатите ще се отърват, само че следващата година ще пострадат доста. Като цяло 2024 ще е годината на бедствията ", предсказва още феноменът.

Божидар Караджов постоянно е именуван " индивидът знамение ". Ясновидецът е първият, който вижда страшния пожар във влака по линията София – Кардам. В началото на 2015 година в телевизионно изявление Караджов с акуратност предсказа нещастието с авиокатастрофата над Френските Алпи. Още през 2008 година предсказва и разказва в книга земетресението, което засегна Турция и Сирия на 6 февруари тази година. Повече от 35 000 души починаха и над 80 000 бяха ранени при трусовете с магнитуд 7,8 и 7,6 по скалата на Рихтер с център град Кахраманмараш.

В по-дългосрочен проект " индивидът знамение " вижда метеорит, който ще премине около Земята през 2029 година " Няма да падне на нашата планета, само че ще повлияе на магнитното поле на безусловно всички спътници. Познайте какво се случва тогава – няма да има ток, интернет. Затова сега приготвят нова стратегия за филтриране на галактическия отпадък. Тя към момента не е пусната, нито оповестена, само че се работи по въпроса ", добавя ясновидецът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР