Ясно сме заявили, че няма да подкрепим първия мандат на

...
Ясно сме заявили, че няма да подкрепим първия мандат на
Коментари Харесай

Разсилен на любовницата на Бойко Борисов заплаши ГЕРБ: Тая вашата няма да стане

„ Ясно сме декларирали, че няма да подкрепим първия мандат на ГЕРБ с кандидат-премиер Мария Габриел “.
Това съобщи пред БНР Андрей Гюров, народен представител от ПП-ДБ и някогашен разсилен на любовницата на Бойко Борисов – Цветелина Бориславова , и посочи, че няма да премислят позицията си, даже да им бъде дадена опция да предложат свои специалисти в проекто-правителството на ГЕРБ:
„ Ние сме в политиката не за празни кутийки или цялостни чекмеджета, а с цел да отстояваме своите правила. Последните обстановки, които виждаме в едни от най-висшите институции на страната, демонстрират и за какво тази кардинална позиция е вярната “. „ Трябва да отчетем, че има трагична смяна на обстановката в страната през последната седмица, в която разнообразни магистрати се занимават с това да насочат закани един на различен и да си повдигат обвинявания. И то пред очите на целия български народ. Проблемите на страната са доста, само че заболяването, която води до всички тези проблеми – неналичието на правдивост и липса на почтени приходи – е структурата на прокуратурата и липса на правораздавателна активност, каквато би трябвало да има в една европейска страна. Ако тази болест бъде излекувана, тогава всички други проблеми стават решими “, сподели той.
По думите му и в обществото, и в политическите партии „ се вижда, че казусът с неналичието на правосъдна промяна не може да бъде заметен под килима и би трябвало да бъде решен “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР