„Ясно е, че партията в това състояние няма абсолютно никакви

...
„Ясно е, че партията в това състояние няма абсолютно никакви
Коментари Харесай

Делийски: След събота БСП приключи със смисленото си съществуване като политическа партия

„ Ясно е, че партията в това положение няма безусловно никакви съпротивителни сили против това, което се случва на върха. В този смисъл това е показателно и за – би трябвало да използваме този, тъй като е настоящо – имунната система е тотално разрушена и вирусът унищожава партийния организъм. А от опозицията няма никакъв смисъл”, сподели Делийски.

„ Разбирате ли, за каква визия за действителността става въпрос, когато някакъв орган не
установи нещо, което няма по какъв начин да не се установи, тъй като то може да се види на запис
и се прочете. Просто това беше, по какъв начин да кажа, апотеоз на всичко това, което се случи на този така наречен „ конгрес “. Но ясно, той се случи, тъй като на Нинова беше нужно да покаже, че „ партията “ стои зад нея. Оказа се обаче, че чисто официално там нещо се установи или не се установи, само че в случай че погледнем броя на тези, които не съумяха да „ установяват “
оставката, вие ще видите, че това са малко повече от 1/3 от всички делегати по принцип на социалистическата партия. Да, този път не участваха доста по разнообразни аргументи, само че тези 300 и какъв брой са малко повече от 1/3. Но все пак въпреки всичко ето, имаме някакво законно решение, и както споделят в такава обстановка огромните спортисти –
гледаме напред”, сподели Страхил Делийски.

" Българска социалистическа партия в това си положение е една брокерска организация, която се занимава от много време и явно и ще продължи да се занимава с реализирането на ползите на една шепа хора, най-много във връзка с трудоустрояването и вероятно на неин някакъв частен бизнес. Няма от кое място да дойдат политическите послания”, установи анализаторът пред.

„ Очевидно Корнелия Нинова е болшевик, само че не по Карл Макс, а по комедианта Граучо Маркс. Нали си спомняте, той имаше една такава прословута летяща фраза: „ Това са моите правила, в случай че не ви харесват, имам и други “. Принципите на Нинова са марксистки по Граучо Маркс. Те са конюнктурни – за една обстановка, те са едни, когато обстановката е друга, и правилата стават други. Така че Българска социалистическа партия най-сетне има болшевик отпред, и това е може би една от положителните вести. Лошото е, че не става въпрос за Карл Маркс, а за Граучо Маркс. Няма по какъв начин по различен метод да разясня това, което се случи”, твърди политологът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР