Ясно е, че от филм, в който през по-голямата част

...
Ясно е, че от филм, в който през по-голямата част
Коментари Харесай

Годзила: Кралят на чудовищата, Мили Боби Браун и какво да очакваме от филма

Ясно е, че от филм, в който през по-голямата част от времето великански чудовища се млатят яростно, не трябва да чакаме да провокира дълбоки метафизичен размишления у някого. Предназначението на сходни продукции е да ни донесат тъкмо такова - друго и разтоварващо - прекарване, каквото останалите филми с компактен сюжет, многопластови персонажи и заплетени развръзки не могат.

В този смисъл " Годзила: Кралят на чудовищата " прави работата си съвършено. Филмът е самобитно продължение на " Годзила " от 2014 година, само че къса с множеството герои в центъра на събитията тогава.

Отново виждаме лекар Иширо Серизава (Кен Уатанабе) и лекар Вивиен Греъм (Сали Хоукинс), които са част от криптозоологическата организация " Монарх ", занимаваща се с откриването и проучването на Титаните - митични същества с невъобразима мощност, които в миналото са управлявали планетата.

И тук идват новите неща. Заради заличаването на Сан Франциско и гибелта на милиони, през последвалите пет години в " Монарх " се пробват да схванат съществуват ли други Титани на Земята. Оказва се, че съществуват, броят им надвишава 17, което няма по какъв начин да не плаши хората.

Според учените от организацията, не всички същества са зли и желаят да затрият човечеството. Правителството на Съединени американски щати обаче желае да ги избие, с цел да подсигурява сигурността на цялата планета. Така стартира (буквално) и огромна игра с огъня.

Новите герои във кино лентата идват и с новите си за фена драми. Ема (Вера Фaрмига), Марк (Кайл Чандлър) и Мадисън (Мили Боби Браун) са оживелите след Сан Франциско членовете на семейство Ръсел. Майка, татко и щерка, те са изцяло отчуждени един от различен, а повода е гибелта на сина им в борбата, в която Годзила спасяваше планетата.

Доктор Ема Ръсел работи за " Монарх ", където посвещава времето си на концепцията да създаде метод, по който хората да споделят с Титаните. Разбира се, нещата ще се объркат и ще станат много по-сложни, в сравнение с наподобяват в началото.

В своята доверчивост, човечеството ще се изправи пред Гидора - триглаво страшилище с невъобразима мощ, което има опцията да комуникира с останалите Титани и, на всичкото от горната страна, даже ги управлява. Въпросът е какво може да направи Годзила против сходна титанична мощ...

" Годзила: Кралят на чудовищата " е в кината от 31 май

/lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР