Ясно е, че деградацията на младите българи става все по-голяма,

...
Ясно е, че деградацията на младите българи става все по-голяма,
Коментари Харесай

Полуголи и дрогирани момичета и мъже по гащи в Пловдив!


Ясно е, че деградацията на младите българи става все по-голяма, само че нищо не се прави за поврат на тази наклонност. Всяка година се вижда по какъв начин мъже и дами се самоунижават за минута популярност, надявайки се тя да им донесе живот в разкош без никакъв труд..

Именно това се случи на състезанието „ Най-добър сексуален модел ”, извършен в Пловдив. Там развратът и аморалното държание можеха да се видят от хеликоптер.

Момичетата, жадни за популярност, се явиха в нищожни, съвсем никакви облекла, които можеха да минат  и за бански костюми. Някои от тях изглеждаха даже очевидно дрогирани. Що за ценностна система би трябвало да има една госпожица, която се демонстрира в този тип на обществено място?!

Най-интересното е, че този път имаше и мъжко наличие. Мъжете шокираха всички с развратния тип, в който се явиха. Те излязоха единствено по гащи и татуировки, наподобявайки елементарни мъже за заплатен секс.

Плашещо е по какъв начин в днешно време младежите не желаят да работят, а се натискат да станат известни с телата си, даже и тези, които нямат хубави тела. Мързелът им, подплатен със здрав разврат, възмущава освен моралистите.

Победителка в състезанието другояче стана Ани Грудева, а короната й бе връчена от друга моделка, която я мързи да работи, а точно Катрин Вачева.

Източник: България днес
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР