Ясно беше какво ще стане при положение, че Българският футболен

...
Ясно беше какво ще стане при положение, че Българският футболен
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Беше ясно какво ще се случи снощи. Калин Стоянов е министър на ПП-ДБ

Ясно беше какво ще стане в случай, че Българският футболен съюз, с това управление, което от дълго време трябваше да си замине, предизвика всички. Това разяснява ръководителят на парламентарната група (ПГ) на „ ИТН “ (ИТН) Тошко Йорданов.

Той съобщи, че Калин Стоянов е министър на " Промяната " и попита защо е трябвало да се затваря стадиона. Според Йорданов е било по-добре почитателите да са вътре, отколкото  тази ужасна обстановка, която се получи. 

Има Такъв Народ още веднъж настояха за оставка на кабинета.

Снощи на улицата се случи нещо прелестно, защото това гражданско общество се подвигна против тази несправедливост, която 18 години продължава да краде фантазиите на всички, които обичаме спорт, гледаме футбол, разяснява сътрудника му Станислав Балабанов. За да се вдигнат хора, които са с разнообразни футболни пристрастия, разнообразни цветове и да се обединят против тази несправедливост, би трябвало да ги поздравим. И в случай че една десета от това, което се случи нощес в центъра на София, се случи в триъгълника на властта, доста бързо всички ще спрем да гледаме тази политическа мъка сега, добави Балабанов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР