Ясни са първите двама треньори в предстоящия девети сезон на

...
Ясни са първите двама треньори в предстоящия девети сезон на
Коментари Харесай

DARA и Любо Киров ще бъдат двама от треньорите в предстоящия сезон 2022 на „Гласът на България“


Ясни са първите двама треньори в идния девети сезон на „ Гласът на България “ , който ще започва тази есен по bTV и това са DARA и Любо Киров ! След невероятния финален сезон на обичаното музикално шоу, две от най-големите български звезди още веднъж ще седнат в емблематичните червени кресла, с цел да се впуснат в търсене на новия „ глас на България “. Двамата влизат в шоуто с огромни усмивки и упования, по-уверени, по-опитни и с още по-голям хъс за победа.

Очаквам още по-силен сезон и съм извънредно щастлив, че хората от моя тим към този момент се осъществят сполучливо на музикалната сцена “, споделя вълнението си Любо Киров.

След броени дни, на 16 април, той ще показа новия си албум „ Целуни ме “, който включва и дует с DARA, озаглавен „ Вече няма по какъв начин “. Огнената изпълнителка ще бъде специфичен посетител на събитието в Joy Station, а двамата дружно ще изпълнят парчето си за първи път пред аудитория. Пак там, само че на 20 април, DARA ще показа и своя първи албум - „ Родена такава “, с който шеметната изпълнителка и наставник зарадва почитателите си напълно скоро. А дали двамата ще играят като дует против своите съперници в „ Гласът на България “ и каква ще бъде тактиката им следва да стане ясно тази есен по bTV.

Прослушванията онлайн за новия сезон на „ Гласът на България “ не престават и сега с цялостна мощ, а датите, които предстоят са - 16 и 17 април в София, в хотел „ Хемус “. Началото на кастингите е в 9:00 ч. и ще продължат до момента в който не бъде чут гласа и на последния претендент.

„ Елате на кастинг в случай че чувствате, че пеенето ви дава криле и ви кара да се чувствате живи. Ако това е вашата задача, елате и бъдете смели! Няма от какво да се притеснявате! “, са думите на енергичната и постоянно положителна DARA, която е подготвена да посрещне в тима си впечатляващите гласове и най-веселите участници.



„ Тази година екипът ни е очевидец на една нова вълна в звученето на гласовете - нови, съвременно звучащи гласове “, споделя Теодора Орешенска, която е вокален възпитател на „ Гласът на България “.

„ Има доста забавни претенденти и имам вяра, че ни чака един в действителност трогателен сезон през есента! “, прибавя още тя.

Повече информация за „ Гласът на България “ можете да намерите на формалния уебсайт на предаването -.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР