Ясни са големите победители в тазгодишната кампания на SNICKERS Ти

...
Ясни са големите победители в тазгодишната кампания на SNICKERS Ти
Коментари Харесай

Трима българи ще пътуват до Бразилия за среща с Феномена Роналдо

Ясни са огромните спечелили в тазгодишната акция на SNICKERS " Ти си комплициран, когато си гладен ". Даниела Димитрова, Самуил Георгиев и Мирослав Димитров ще имат неповторимия късмет в края на годината да се срещнат персонално с бразилската легенда Роналдо в Рио де Жанейро, сбъдвайки фантазията на милиони футболни почитатели по целия свят.

Великият голмайстор ще показа тайните на своите триумфи с тримата спечелили, впечатлили го със своя гений и футболни умения. Кандидатите трябваше да запишат видео, показващо техните футболни заложби и да записват кодовете за присъединяване на уеб страницата www.snickers.bg. В рамките на промоционалната игра се включиха повече от 40, демонстриращи дриблиране с топка, финтове, удари с глава и редица други персонални спортни достижения. Освен огромната премия, по време на акцията бяха раздадени и 1000 футболни топки Nike.

" За SNICKERS е особена чест и привилегия, че звезда от сходен сан поддържа нашата акция и ще зарадва почитателите на футбола у нас. Отново показахме, че обичаме провокациите и можем да предложим на хората както неповторими артикули, по този начин и незабравими преживявания ", съобщи Мартин Димитров, бранд управител на Mars Incorporated.

Бразилската легенда държи неповторими върхове, измежду които - маркирани 62 гола в 98 срещи, печели два пъти Златната топка на Франс футбол през 1997 година и 2002 година и Златната обувка през 1997 година Освен това е един от двамата футболисти печелили три пъти премията " Футболист на годината на ФИФА ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР