Ясна е коалицията, която е вредна за България, сплотена от

...
Ясна е коалицията, която е вредна за България, сплотена от
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Нищо добро не ни чака с такова правителство

Ясна е обединението, която е нездравословна за България, сплотена от стопански персонални партийни ползи, нищо положително не ни чака с такова държавно управление. Важното е, че Пеевски беше тука, те вършат това, което той каже. Важното е, че Делян беше тука. Борисов се пробва да внуши на гласоподавателите си, че няма нищо общо с Политическа партия и Демократична България. Това е поредна тактичност, нямам доверие народът да е толкоз обикновен и доверчив, съобщи след несполучливия избор на съмнение против кабинета водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Всичко неприятно, което се случва в страната е от гласовете на ГЕРБ. Готови сме с претекстовете за втория избор, говорили сме с другите 2 партии, имаме кардиналното им единодушие, че ще подпишат. Днес трите партии започваме събирането на подписи, ние нашите към този момент сме ги събрали, разяснява Нинова. Темата на идващия избор на съмнение е неуспех на политиката в националната сигурност и защита, сподели още Нинова.

Нека Кирил Петков да се научи малко на парламентаризъм, извънредно време е, да се научи и да стане съответен на политиката, добави Нинова.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР