Ясен е вече кандидатът ни за президент, познавате го. Няколко

...
Ясен е вече кандидатът ни за президент, познавате го. Няколко
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ясен е вече кандидатът ни за президент

" Ясен е към този момент претендентът ни за президент, познавате го. Няколко имена се спрегнаха и Балтов го изчегъртаха неотложно. За Даниел Вълчев за жена му какво ли не споделиха. Лъжа след неистина, които за наслада една по една се разкриват ". Това съобщи пред публицисти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещаване в Провадия.

" Аз съм довел младежи от партията да видят какви археологически разкопки са правени тук, каквито не е имало при ръководството на никой различен ", съобщи той.

Борисов се пошегува, че " златни кюлчета нямаме, само че ни ги нарисуваха. Сега се видя кой е със златните торбички и ще прави корупция ".

" Временно водим в предварителния избор съгласно четири организации. Защо е краткотрайно? Защото се направиха на ударени и не желаеха да броят квитанциите. А в този момент носят флашки, които се оказват издайнически. Издават по какъв начин се купуват гласове. Именно учредителят на новите партии Василев взе парите за автомагистрала " Хемус ", с цел да излъжат пенсионерите и да гласоподават за тях ", сподели някогашният министър председател.

" Единственият деспот сега в България се споделя Румен Радев. Той назначава финансовия министър и споделя, че ще работи със Спецов. В същото време, с изключение на прикриването на ликвидиране, за което приказваха доста от страна на Радев, приказваме към този момент и за документирани измами ", разяснява Борисов.

Служебното държавно управление няма направен План за възобновяване, а 5 месеца се занимава с това по какъв начин да вземе на Гешев защитата. С тази актуализация на бюджета, те потвърдиха, че ГЕРБ е управлявала доста добре и е оставила доста пари в хазната ", добави Борисов.

" Десети ден към този момент държим класацията за най-вече умряли в резултат на COVID-19 и това е " посредством " на Радев и Кацаров и тяхната антиваксърска акция ", сподели още експремиерът.

На въпрос към кои партии биха се обърнали за поддръжка ГЕРБ, в случай че завоюват мандата на идните избори, Борисов съобщи, че към всички.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР