Яростен междусъседски спор довел до намушкването на българин, живеещ в

...
Яростен междусъседски спор довел до намушкването на българин, живеещ в
Коментари Харесай

Жестока трагедия с българин в Италия

Яростен междусъседски спор довел до намушкването на българин, живеещ в южноиталианското градче Терранова. Кавгата избухнала преди ден сред земляк и локален „ по тривиални аргументи и могла да приключи трагично “, пишат от „ Gazzeta del Sud “.

Караницата сред двамата младежи по този начин се разпалила, че най-после се стигнало до раняването на българина от страна на жителя на Терранова.

Първи на мястото на разправията пристигнали военните по заповед на поручик Станислао Порхия. Той от своя страна бил известен за случилото се от капитан Оскар Карузо.

След това дошъл и екип на незабавна здравна помощ, който незабавно откарал потърпевшото лице в болница „ Annunziata di Cosenza “, където се погрижили за раната му. След като бил превързан, българинът и нападателят били откарани в районното на Козенца.

Според проверяващите, прочели отчета на нападателя, точно разногласието бил посочен като мотив за изваждането на ножа. Двамата мъже се скарали по време на вечеря и излезли извън, с цел да разрешат казуса, а оръжието, което било употребявано, било взето от трапезата.

В идващите часове били привикани да дадат показания и останалите съседи. В момента към момента се обяснява повода, довела до кавгата сред двамата младежи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР