Японците от Honda ще покажат след броени дни в Женева

...
Японците от Honda ще покажат след броени дни в Женева
Коментари Харесай

Новата Honda CR-V със 7 места и хибрид

Японците от Honda ще покажат след броени дни в Женева европейската версия на петото потомство на най-продавания си SUV. Става дума за новото CR-V, което ще разполага със седемместна версия и с хибриден силов тракт.



Базовата версия ще е оборудвана с 1.5-литров турбомотор от фамилията VTEC Turbo, който ще работи взаимно с шестстепенна механична скоростна кутия или с безстепенна CVT трансмисия.



Хибридната версия ще на върха на гамата и ще разполага с двулитров бензинов мотор, работещ по цикъла на Аткинсън, както и с два електромотора - задвижващ и подобен, играещ ролята на генератор. Силовият тракт на хибридната версия ще може да работи в три режима.



Хибридът може да работи единствено на ток, единствено с ДВГ и в смесен вид. В последния случай бензиновият мотор, с изключение на да задвижва колелата ще зарежда и батериите. Мощността на мотора и самостоятелния пробег на ток не се оповестяват.



В листата с в допълнение съоръжение усещане вършат аеродинамични жалузи в решетката на радиатора, мултимедийна система с 8 инчов екран и трети ред кресла, облегалките на които се разгъват до 101 градуса.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР