Японският нападател Такефуса Кубо вкара гол преди почивката и помогна

...
Японският нападател Такефуса Кубо вкара гол преди почивката и помогна
Коментари Харесай

Реал Сосиедад продължава да диша във врата на Реал и Барселона

Японският нападател Такефуса Кубо вкара гол преди почивката и оказа помощ на Реал Сосиедад да завоюва с 3:2 при гостуването си на Еспаньол в 21-ия кръг на Примера дивисион. През втората част паднаха още два гола във вратата на домакините, дело на Александер Сьорлот и автогол на Леандро Кабрера от домакините, за който ужасната нощ приключи и с червен картон в 90-ата минута.

С триумфа над застрашения от изпадане тим на Еспаньол баските от Сан Себастиян прекъснаха серията си от три мача без победа, събират 42 точки и остават на 3 от 2-ото място, което се заема от Реал (Мадрид). " Белия балет " ще изиграе мача си от кръга против Елче на следващия ден. В класирането води Барселона с 56 точки, а Еспаньол е на 17-о място с 21.

Кубо откри резултата в 23-ата минута, пращайки топката в мрежата от хубаво воле, което засече след осъществяване на ъглов удар. Това е негов четвърти гол през сезона и първи от октомври месец насам.

6 минути след началото на второто полувреме норвежкият колос Сьорлот се разписа след подаване на капитана Микел Ойрасабал, а в 63-ата минута Кабрера си вкара автогол. Домакините пробваха да се върнат в мача до последно и напъните им бяха възнаградени от два късни гола. Серхио Дардер понижи в 74-ата минута, а три преди края Брайън Овилан вкара втори гол. Въпреки това, третата поредна среща без победа ядоса публиката на стадион " Корнея де Лобрегат " и тя изпрати домакините с освирквания.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР