Япония ще включи в санкционния списък срещу Русия заради специалната

...
Япония ще включи в санкционния списък срещу Русия заради специалната
Коментари Харесай

Япония въвежда санкции срещу Владимир Путин

Япония ще включи в санкционния лист против Русия поради специфичната военна интервенция в Украйна президента Владимир Путин и други държавни лица За това, като оповестява японското издание Kyodo, съобщи министър-председателят на Япония Фумио Кисида.

На 26 февруари Съединени американски щати вкараха наказания против Путин. В санкционния лист на Съединени американски щати влизат още министърът на защитата Сергей Шойгу, министърът на външните работи Сергей Лавров и началникът на Генералния щаб Валерий Герасимов.

OFAC включи Путин в листата на SDN, отбелязвайки, че извънредно рядко се постанова да внася в санкционния черен лист настоящ държавен глава (примери за това са президентът на Беларус Александър Лукашенко и президентът на Сирия Башар Асад). Путин като главнокомандващ на Руската федерация е виновен за " военното навлизане " в Украйна, обясниха от Министерството на финансите на Съединени американски щати.

Според юрисдикцията на Съединени американски щати активите на подсанкционните лица (ако се намерят такива) би трябвало да бъдат блокирани. Освен това под вторични наказания рискуват да попаднат неамерикански лица, които бъдат...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР