Япония ще въведе допълнителни санкции срещу Русия, след като на

...
Япония ще въведе допълнителни санкции срещу Русия, след като на
Коментари Харесай

Япония въвежда допълнителни санкции срещу Русия във връзка с решенията на Г-7

Япония ще вкара спомагателни наказания против Русия, откакто на срещата си в Хирошима водачите от Г-7 взеха решение да засилят наказателните ограничения против Москва поради нахлуването на съветските сили в Украйна, съобщи през днешния ден основният секретар на японското държавно управление Хирокадзу Мацуно, представен от Ройтерс.

Освен това Мацуно, който е основният представител на държавното управление, разкритикува разполагането на тактически нуклеарни оръжия от Русия в Беларус, като сподели, че това още повече ще усложни обстановката с войната в Украйна.

" В качеството ни на единствената страна в света, против която са били осъществявани нуклеарни бомбардировки във военно време, в никакъв случай няма да приемем нуклеарните закани на Русия, а още по-малко - използването на нуклеарни оръжия ", посочи Мацуно на постоянна конференция.

Япония, като работи в съгласуваност с останалите страни от Г-7, ще замрази активите на 78 организации и 17 физически лица в Русия, добавя Българска телеграфна агенция.

Освен това Япония възнамерява да забрани доставката на строителни и инженерни услуги на Русия, като се чака детайлите на мярката да бъдат оповестени на по-късна дата, се споделя в изказване на министерството на търговията.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР