Япония разшири експортните санкции срещу Русия, като забрани доставките на

...
Япония разшири експортните санкции срещу Русия, като забрани доставките на
Коментари Харесай

Япония въведе нови санкции срещу Русия

Япония разшири експортните наказания против Русия, като забрани доставките на стоманени и алуминиеви артикули, багери и булдозери, електрическо съоръжение и елементи за него, дронове, бинокли, фотоапарати и всякаква галактическа техника за Руската Федерация. Ограниченията влизат в действие от 7-ми април. Информацията е оповестена в формалния уеб уебсайт на японското министерство.

„ С оглед на актуалната интернационална обстановка в Украйна и за принос към интернационалните старания за реализиране на интернационален мир, Япония ще наложи възбрана за експорт на Русия въз основа на ограниченията, избрани от водещите страни “, се споделя в изказването на министерството.

Изявлението е съпроводено и от лист, в който съответно е разказано какво от 7-ми април е неразрешено за експорт в Русия:

стомана и стоманени продукти алуминий и алуминиеви продукти котли и машинно съоръжение (и елементи за него), в това число строително съоръжение (багери, булдозери и др.), самолетни и корабни мотори и ковашки преси електрическо съоръжение и елементи за него, в това число електрически схеми, радионавигационно съоръжение и генератори части за транспортни средства самолети и галактически апарати (и елементи и такъми за тях), галактическа техника, в това число безпилотни летателни апарати оптично, фотографско, измервателно, контролно-измервателно и точно съоръжение (и елементи и такъми за тях), в това число оптика, бинокли и камери за фотоси от въздуха играчки и сглобяеми модели
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР