Япония е една от най-необичайните и загадъчни страни в света

...
Япония е една от най-необичайните и загадъчни страни в света
Коментари Харесай

Разкриха защо обществените тоалетни в парковете в Япония са прозрачни СНИМКИ

Япония е една от най-необичайните и загадъчни страни в света във всяко отношение и най-напредналата във връзка с разнообразни технологии. Разбира се, актуалните японци вървят в крайник с времето, макар неповторимата си просвета и обичаи. И това е добре отразено в техните софтуерни нововъведения.



Фактът, че в тази страна можете да купувате от автомати, конфигурирани по улиците, безусловно всичко, от хранителни артикули до долни дрехи, към този момент даже и за нас не съставлява нещо невиждано.



Хората в тази страна са пословични работохолици, тъй че подремването на най-необичайни място, където има такава опция, се смята за обикновено в Япония. Освен това напускането на работното място по-рано от шефа се възприема най-малкото като нарушаване на трудовата дисциплинираност.



За нашите жители, както възпитанието, по този начин и методът на живот на този народ не са изцяло ясни и от време на време са неприемливи. Най-интересното е, че усещането им за света към тях и това, което те основават, е настоящо в доста страни. Някои, на пръв взор, необикновени изобретения не би навредило да бъдат въведени и в нашия живот, макар че надали всички биха ги разбрали и приели.



Едно такова откритие се явяват публичните тоалетни с транспарантни стени, конфигурирани да вземем за пример в парковете в Токио. Някой би приел това с съмнение и ще го схване като смешка, само че те в действителност съществуват. Не всичко обаче е толкоз просто.



Тази структура е създадена и направена по подобен метод, че да е потребна освен в избрани обстановки, които са разбираеми за всички, само че и като цяло за хората в близост.



Стените на оборудването остават транспарантни досега, в който клиент влезе и затвори входната врата с ключ. След това автоматиката се задейства и стъклото става матово. Невъзможно е да се види нещо през него от улицата.



Вечер и през нощта се включват многоцветни светлини. По този метод кабините се трансформират в спомагателен източник на улично осветяване.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР