Янтра привлече левия краен бранител Валентин Цветанов. 21-годишният футболист е

...
Янтра привлече левия краен бранител Валентин Цветанов. 21-годишният футболист е
Коментари Харесай

Янтра привлече защитник на Лудогорец

Янтра притегли левия краен защитник Валентин Цветанов. 21-годишният футболист е родом от Севлиево, само че футболното му образование е минало в академията на Лудогорец, оповестиха от клуба от Габрово.

" Два пъти е печелил Купа България с " орлите " във възрастовата група U18, първенец е от елитната група U19. През последните три сезона Цветанов беше част от дублиращия отбор на Лудогорец, за който изигра 30 мача и осъществя 1 гол. Има записани срещи с националните тимове на България за юноши до 16, до 17 и до 19 години.

" След седем години в Разград е хубаво да се върна съвсем вкъщи. Желанието ми е да оказа помощ за това тимът да печели колкото се може повече мачове и надлежно да търси място по-напред в класирането ", бяха първите думи пред клубния уебсайт на новото попълнение на габровския отбор.

Цветанов, който е прочут с прякора си Чипса, се причисли към състава в края на предходната седмица и към този момент изигра 45 минути с отбора от Втора лига в контролата против Литекс (3:2).

" Попадам във превъзходен колектив. За дребното време, в което съм тук, усетих доста топло отношение към мен от всички. Всичко е на високо професионално равнище. Потенциалът е налице и от нас зависи по какъв начин ще го осъществяваме на терена. Футболът е за почитателите и се надявам ние да ги радваме с играта си, а те надлежно да са колкото може повече на мачовете ни ", пожела си младият защитник.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР