Яна Маринова предизвика размирици в социалните мрежи! Актрисата Яна Маринова реши

...
Яна Маринова предизвика размирици в социалните мрежи!
Актрисата Яна Маринова реши
Коментари Харесай

Хората към Яна Маринова: Гледай си театъра, от политика грам не разбираш!

Яна Маринова провокира безредици в обществените мрежи!
Актрисата Яна Маринова реши да се прави на по-умна, в сравнение с е, което провокира гнева на доста хора в обществената мрежа Facebook. Темата, която нагнети ситуацията, е войната в Украйна.



Маринова изрази мнение против офанзивата на Владимир Путин, което разгневи многочислените русофили у нас. Мнозина показаха мнение, че политиката не е мощната страна на звездата от „Стъклен дом“.

„Украйна не е записала границите си и съгласно интернационалното право тя още се води в рамките на Съюз на съветските социалистически републики, чийто правоприемник е Русия. Това са обстоятелствата, твърдо съм срещу насилието, само че по интернационалния закон Украйна е съветска територия. Г-жо Маринова, моите почетения, само че тематиката не ви е силата, гледайте си театъра.“ – написа Бойко Копоев.

Яна Маринова обаче не се отхвърля и продължава да упорства на своето, макар че доста хора й потвърдиха, че не схваща от политика.

„Вие до момента на Марс ли бяхте ……… от 1 година се приказва за това и хоп, през днешния ден целият свят изненадан….. и това – ще приказвам това, което мисля за правилно – какъв брой тъкмо допирни точки има с истината? Или към този момент в действителност е кой по какъв начин си преценява?
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР