Яна Маринова още носи последиците от Сървайвър! Леш са зъбите на

...
Яна Маринова още носи последиците от Сървайвър!
Леш са зъбите на
Коментари Харесай

Ето защо зъбите на Яна Маринова са леш!

Яна Маринова още носи последствията от Сървайвър!
Леш са зъбите на Яна Маринова и още не може да ги оправи. Да, актрисата е млада, макар че не е на 20, само че поддържа здравето и визията си. Зъбните й кахъри не са от небрежност, а по виновност на „Сървайвър“. Яна беше в риалитито преди девет лета в Панама, а още носи последствията.
 Яна Маринова
Яна Маринова беше в риалитито преди повече от девет години

„Появиха се вдлъбнати елементи по зъбите ми и това е от студа и глада, които търпяхме там. Зверски тегоби бяха, случи се какво ли не щеш, само че се веселя и благодаря за опита и уроците. Нямаше да ги добия на друго място“, споделя Маринова.

Тя си спомня по какъв начин е разкрила другарства и е трансформирала мнението си за много хора във формата, само че и се е разочаровала от други. Имало мъже, които се правели на госпожички, завиждали и се тръшкали при най-мижавия проблем.

„Да озлобееш против сътрудник в шоуто, тъй като няма да си изядеш супичката. И се водиш мъж. Това не го и няма да го схвана. Много изцепки от сорта видях тогава, само че пък аз се оказах твърдо дърво и нищо не ме бутна. Чат-пат е добре да предизвикваш себе си, ей по този начин, да видиш до кое равнище в живота си“, философства Яна Маринова. Която е баш мъжко момиче.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР