Ямбол победи Академик Пловдив в собствената си зала, в третия

...
Ямбол победи Академик Пловдив в собствената си зала, в третия
Коментари Харесай

Александър Алексиев: Нормално е да има подценяване към моите възможности

Ямбол победи Академик Пловдив в личната си зала, в третия кръг от НБЛ, а ето по какъв начин треньорът на домакините Александър Алексиев разяснява първия триумф през новия сезон.

„ Разликата беше, че натрупахме разлика първите 20 минути. Много откраднати топки, което даде опция да водим в резултата първоначално. Първите 20 минути са за нас, обаче трета и четвърта част са за тях. Поздравявам и тима на Пловдив, играят много добър баскетбол и с помощта на Бачев се върнаха в мача, можеха и да го завоюват, както в тази ситуация го изгубиха.
 Ямбол подчини Академик Пд и записа първа победа в НБЛ Ямбол подчини Академик Пд и записа първа победа в НБЛ
Благодаря на моите момчета, че демонстрираха темперамент, че упражняваха макар тези две загуби. Тренираха много съществено и схванаха значимостта на този мач и повярваха, тъй като въпреки всичко на мен тук ми е първа година в НБЛ и е обикновено да има подценяване към моите благоприятни условия. Но аз знам по какъв начин работя, какво ще се случи - като работим вярно и като се трудим всеки ден, нещата ще бъдат в позитивна тенденция.

Георги Герганов ще бъде доста значима част от пъзела, тъй като доста тренира, доста работи на всяка една подготовка, желае и го демонстрира към този момент и на мачовете, което е супер. Аз му го споделих – „ Имаш бъдеще, би трябвало да работиш. Трябва да поддържаш едно положително равнище на игра и в нахлуване, и в отбрана. “ Защото виждам, че във фаза нахлуване е отличен, само че момчето доста се старае в отбрана. Ако искаш да спечелиш нещо, би трябвало да пазиш в отбрана. ", показа Алексиев.
 Георги Герганов: Уникално е да се играе с фигури като Павел Маринов и Иван Лилов Георги Герганов: Уникално е да се играе с фигури като Павел Маринов и Иван Лилов
Той повдигна завесата и към селекцията на Ямбол.

" Засилили сме се в подкошието. Очаквайте вести напълно скоро време. Човекът беше на пейката там. Играч на позиция 4 и 5. Много крепко момче, което се надявам да пасне на нашия жанр на игра. "
 Васил Бачев: Не чакахме този млад тим на Ямбол да играе по този метод Васил Бачев: Не чакахме този млад тим на Ямбол да играе по този метод
Треньорът на Ямбол разяснява и идния конфликт със Спартак Плевен.

" Надявам се залата да бъде цялостна, дори моля хората да дойдат, тъй като тук хората като дойдат и ние бием. Така беше и мачът с ЦСКА, по този начин беше и през днешния ден. Нека хората да дойдат, градът заслужава. Ако дойдат, ще бъдат безусловно шестия състезател. Спартак Плевен е доста сериозен тим. Направиха доста сериозен старт. Хората са си свършили работата, виждате по какъв начин играят. Ще би трябвало ние да вземем ограничения дотогава. Имаме задоволително време. Но първо имаме мач с Шумен. Там би трябвало да минем. “, приключи експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР