Якутия е страна, разположена в североизточната част на Сибир. Нейните

...
Якутия е страна, разположена в североизточната част на Сибир. Нейните
Коментари Харесай

Якутия и България подписаха за първи път договор за сътрудничество

Якутия е страна, ситуирана в североизточната част на Сибир. Нейните глъбини са извънредно богати на потребни изкопаеми, измежду които злато, въглища, природен газ, черни, цветни, редки метали и доста други. Страната, която е индивид на Руската федерация, е единственият район на планетата, където освен се добиват, само че и се обработват елмази: първо се трансформират в диаманти, а по-късно в неповторими бижутерски произведения. В Якутия е ситуирана най-голямата диамантена мина в света, открита от геолози през 1955 година Кариерата е най-голямата яма изкопана от индивида, с дълбочина е 525 метра и  диаметър от 1300 метра – голямата дупка се вижда даже от космоса.

 

Якутия е един от най-труднодостъпните обитаеми райони на планетата. Поради огромния запас от потребни изкопаеми в страната и фактът, че диамантите са гръбнакът на добивния бранш, ювелирните компании сортират извънредно точно своите взаимоотношения с останалия свят. В разследване на сериозните произвеждане и рандеман на страната, тя съставлява голям интерес за всички производители и вносители на артикули от бижутерийния свят.

 

Всеки бранд с огромни упоритости в областта на бижутерията  имажелание да работи със страната „ Дом ” на диамантите. Goto Jewellery and Diamonds получи невероятната привилегия и висока оценка за своята работа в областта на ювелирния бизнес, катосключи първия контракт за съдействие сред Якутия и България с  компанията „ Kiege ”.Наш представител бе специфичен посетител на генералния шеф на ювелирната компания - господин Александр Кириллович Павлов в Якутия, където двамата дадоха своето документално единодушие за взаимна работа на организациите. Г-н Павлов показа част от най-забележителните бижута на  “Kierge ” пред българския представител, като с това се сложиха основите на идното съдействие сред двете страни.

 

Целият екип на Goto Jewellery and Diamonds изказва своите благодарност и признателност за гласуваното доверието на една от най-големите ювелирни компании в света. Горди и радостни сме да Ви съобщим, че публично сме единствените, който могат да предложат на българския пазар същинския свят на диамантите с бижута от Якутия и компанията „ Kierge ”.

 Goto Jewellery and Diamonds оставаме правилни на слогана си “Нека бижуто приказва вместо Вас! ” и не стопираме да Ви даваме все по-голям избор, с цел да изразите себе си по най-красивия и неповторим метод.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР