Ядрена катастрофа ще удари Земята през 2023 година. Тези думи

...
Ядрена катастрофа ще удари Земята през 2023 година. Тези думи
Коментари Харесай

Ванга: Ядрена катастрофа ще удари Земята през 2023 година

Ядрена злополука ще удари Земята през 2023 година. Тези думи са приписвани на баба Ванга, излиза наяве от материал, оповестен в английския вестник " Сън ", представен от " България през днешния ден ".

От изданието показват, че българската пророчица в никакъв случай не е правила публично предсказания и че на никое място няма записани такива, като се базират на разкази на инцидентни хора. Нека хората да имат едно мислено за думите на Ванга, показват още от " Сън ", представени от " България през днешния ден ".

Българската пророчица умира преди 25 години, само че и до през днешния ден хората описват нейни предсказания. Тя става известна с помощта на дарбата си да гадае. Вангелия Пандева Гущерова предсказва Втората международна война, появяването на Хитлер, нуклеарните оръжия, перестройката и разпадането на Съветския съюз. В нейните прогнози от доста години насам се откриват все нови и нови ключове към разгадаване на бъдещето.

Според английското издание баба Ванга е пророкувала тревожна поредност от събития през 2023 година Ядрена злополука и солидна галактическа стихия са единствено част от бедствията, които може би ще ни сполетят през идната година.

Ванга е предсказала още, че една " огромна страна " ще извърши проучвания върху хората с биооръжия. Според видението стотици хиляди хора могат да умрат вследствие на тези опити. Конвенцията за биологичните оръжия на Обединените народи дейно не разрешава сходни опити. И също по този начин не разрешава складирането на вируси и рискови бактерии. Въпреки това за страни като Китай се счита, че създават скрито биооръжия. Освен това се твърди, че Ванга е предизвестила за задаваща се детонация в атомна електроцентрала. Вярва се, че българката е предсказала нуклеарната злополука в Чернобил. Пророчеството за вероятно ново нуклеарно злополучие наподобява доста реалистично на фона на войната в Украйна и непрекъснатата опасност за Запорожката АЕЦ и други електроцентрали в страната.

Едно от най-широко приписваните пророчества на Баба Ванга за 2023 година е, че по някакъв метод орбитата на Земята ще се промени. Не е ясно какво значи това - само че в случай че това се случи, може да има опустошителни последствия. Дори дребното доближаване до Слънцето би имало пагубен резултат. Същото важи и за евентуално отдалечаване. Баба Ванга вижда и голяма слънчева стихия, която може да бъде толкоз мощна, колкото милиарди нуклеарни бомби. Предвижда се, че слънчевото цунами ще докара до щета в технологиите - евентуално водещи до всеобщи спирания на тока и връзките.

Последното изказване на Ванга за 2023 година е краят на естествените ражданията. Всички хора ще бъдат отглеждани в лаборатория. Световните водачи ще решат какви хора се раждат и ще могат да персонализират техните черти и външен тип.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР